Najnovšie recenzie zo sekcie Instantné nápoje
- vynikajúca chuť
- veľmi dobrá rozpustnosť
- vyšší obsah sóje než u iných značiek
Výborna chuť. Dobrá rozpustnosť. Celková spokojnosť
- po zakúpení a užití dvoch dávok som pocítil účinky
Je to komplex správne zvolených ingrediencií
- Chut
- Relativne dlha vydrz balenia
- Ziadna, mozno ak by bolo viac prichuti
Kolagen neuzivam pravidelne, ale vratila som sa k nemu po dlhsej dobe. Vyhovuje mi jeho chut, cena, co sa tyka ucinku, myslim, ze urcite nejake su, ale vzdy je to otazkou viacerych faktorov a nie len jedneho.
Vyhodou je, ze je vhodny na dlhodobe uzivanie bez sledovania prestavok.
- Overené, už som predtým mal dobrú skúsenosť.
- super chut aj cena
- chyba popis v slovenskom jazyku
- Chutný
- Účinný
Tento produkt kupujem na odporúčanie už asi 2-3 roky a zvyknem ho piť asi mesiac - dva každé ráno na jeseň a na jar, prioritne kvôli ťažkostiam so slezinou a vždy pomôže. Rovnako mi pomaha prirodzene dopĺňať aj rôzne minerály. A v neposlednom rade, mám rada aj jeho zemitú chuť.
- Mám tento produkt rada. Nie každému vyhovie. Je to istá náhrada za mlieko, ak ho pre nejaké zdravotné prekážky nesmiete piť.
- Dobrota!! Netreba viac slov!!
Výborná náhrada za mlieko pri dietetických programoch. Kto však má rád sóju a výrobky z nej isto do svojho jedálnička tento produkt zaradí.
- Chutný drink,citeľné aj viditeľné zlepšenie
- prijemna osviezujuca chut
- dobre rozpustny
- prijala by som praktickejsie balenie
Zatial ho uzivam kratko, ale nakolko som pocitovala bolest, ako keby sa mi zacali tvorit krcove zily, mala som aj pocit tazkych noh. Po tyzdni uzivania tieto sprievodne javy ustupili.
Chutna
S tovarom som veľmi spokojná
Vyborna kvalita, odporucam
- silna, prirodna kokosova chut
- koncentrovane
- Dobrá chuť
Široké využitie, som vegán a používam ho všade kde potrebujem mlieko.
Výhodou je že nám srvatku vždy po ruke.
Výborná alternatíva a veľmi chutná
Veľmi dobrý
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »