Najnovšie recenzie zo sekcie Instantné nápoje
- zloženie
- chuť
- rýchle rozpustný, výborná chuť
Mne veľmi chuti
Matcha Tea Latte chutí vynikajúco. Za mňa chuťovo najlepšie matcha latte aké som pila. Odporúčam
- Jednoznacne toto mliecko odporucam, skvelo chuti, jednoducho sa rozpusti vo vode, ziadne hrudky. Dcerka 4 rocna toto mliecko zboznuje.
Chutné
- Vylepšenie pleti
- Pomoc s celuitidou
- Menšia bolesť kĺbov
Tento produkt som si zakúpila po prečítaní recenzií. Čítala som, že zlepšuje vlasy,nechty a pleť a nejako som sa na to namotala. Vlasy mi predtým vypadávali a mala som slabé nechty po zložení gélových nechtov. Vlasy mi prestali príliš vypadať a vidím rozdiel aj na pleti. Dávam si nápoj jeden krát denne. Určite si kúpim ďalšie balenie v budúcnosti. Príchuť jahodová limonáda je trošku sladká, ale dávam si viacej vody, aby to nebolo cítiť. Rozhodne odporúčam ;).
- V pohode chuť
- Dobrá rozpustnosť vo vode
- Dávkovanie vydrží približne 20 dní.
Som veľmi prekvapená, že gymbeam prišiel s týmto produktom. Má všetky zložky, ktoré obsahujú aj drahé vitamíny z lekárne, respektíve jediné, čo mu chýba je kyselina listová. Po mesiaci užívania môžem za seba povedať, že sa mi zmiernili príznaky a ťažkosti spôsobené PCOS ( nafúknuté brucho, únava, akné,...) Škoda, že nie je v ponuke viac príchutí, lebo už druhý mesiac užívam túto jahodovú a potešila by aj iná príchuť, napríklad pomaranč - mango ako pri kolagéne.
chuť príjemná, zasýti na dlhý čas
- Cenovo výhodné balenie
- Obsahuje veľké 3 vrecká, každé na 14 porcií a naberačku. Ak chcete balenie "na cesty", potom treba kúpiť 12 ks krabicu, kde sú samostatne balené porcie.
- Chutny napoj
Káva ma pozitívny vplyv na moje zdravie
- šípky sú vynikajúcej chuti a kvality
ocenila by som vačšie balenie
HERO CZECH Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka NOVÝ 300 g
Registrovaný používateľ
Pridané: 25. decembra 2021
vyborna chut, len by som ocenila vačšie balenie
- Chuti vynikajúco a zasýti
- Chuti vynikajúco a zasýti
- Chut
- Super na nosenie napr. do práce, školy
- Veľmi dobré do mlieka, aj napr. mandľového
- Má príjemnú chuť ako ozajstná čerstvá šťava
- Super antioxidant
Veľmi vhodné na posilnenie imunity. Veľmi dobrá voľba najmä v zimnom období a tiež ako prídavok do bieleho jogurtu:) je super na raňajky, či ľahkú večeru. Výborné aj v kombinácii s inými druhmi ovocia.
- bez laktózy
používam miesto krav. mlieka
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »