Najnovšie recenzie zo sekcie Instantné nápoje
- Chutné
neviem reálne posúdiť kvalitu lebo som nič iné neskúšala ale chutí mi
- výborná chuť
- vyššia cena
Chutne
Odporúčam tento produkt mi chutil aj s kombináciou vody je banánovej chuti a po pridaní mlieka je ešte lepší som spokojná aj s cenou.Pači sa mi ,že v produktoch je kvalitné sušené ovocie.V Banánovom produkte je chia.V lesnej zmesi je toho viac.Privítala by som xxxl balenie vo výhodnej cene
- odporucam
Produkt som si objednala ,ze si trochu precistim organizmus, ale nakolko ho uzivam este kratko , nebola by som objektivna s posudzovanim produktu.
- Nahradí raňajky.
- Funguje to
- Asi žiadna
Naozaj to pomaha pri ženských veciach..aspoň ja mám ten dojem že mi to upravuje :)
Pre mňa už odskúšaný produkt, hľadala som konkrétne tento produkt, ktorý mi pomohol pri problémoch so slezinou, pri vyplavovaní toxínov. Asi po dvoch týždňoch užívania mi to uľavilo od bolesti, resp. nepríjemných tlakov.
Vyhovuje mi aj chuť nápoja, príjemná zemitá. Odporúčam pri problémoch so slezinou.
príjemná chuť, rýchla príprava
Po dvoch mesiacoch používania vidím veľké zmeny čo sa týka hustoty vlasov, nemám už viac začervenanie a svrbenie v hlave, vlasy rastu rýchlo a prestali padať, za mna úplne super produkt a odporúčam ho ďalej
- v ýborná chut, a to bez cukru
- Vhodný do nápojov alebo na varenie ako náhrada mlieka. Výborná jemná chuť.
- kvalitny kolagen za dobru cenu
- prakticke balenie v plastovej doze
- dobre sa rozpusta vo vode
Produkt zatial pouzivam kratko, takze neviem zhodnotit realne ucinky. Chut je vcelku prijemna, lepsie ako natural.
- Chuť
- Spracovanie
- Úroveň
Chutný,lahodný nápoj.
- chuťovo veľmi dobrý
- dosť sladký
- Ak ho pijete dlho, tak tá pistácia sa vám zunuje. Treba to trošku prestriedať s inými príchuťami, ale inak je super.
Páči sa mi jeho chuť. Paradajky a bazalka,na slano
- Super
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »